Lexpoint lease

Auto huren op vakantie?: Waar let je op?

Auto huren op vakantie?: Waar let je op?

Geplaatst op

Wanneer je een op vakantie een auto huurt bij een auto huren rotterdam, betekent dit dat je kan gaan en staan waar je wilt. Helaas kan het huren ook zorgen voor wat stress en onzekerheid. Hoe boek je nou veilig een huurauto? In deze blog bespreken we de belangrijkste tips! Lees vooral door!

Vanuit Nederland huren

Vaak is het huren van een auto in het buitenland een stukje goedkoper, maar de taal zou een probleem kunnen vormen voor het maken van goede afspraken. Wat het meest belangrijk is, is dat je genoeg tijd neemt met het uitkiezen van een verhuurder. Het grote voordeel van internationale verhuurders is dat je de auto vooraf in Nederland kunt boeken via een Nederlandse site. Op deze manier kan je alle voorwaarden rustig doorlezen in je eigen taal.

Hoe boek je?

Wanneer je aankomt op je bestemming en een auto voor een week huurt, boek dan bijvoorbeeld van dag 1 om 14:30 tot dag 8 om 14:30. Op dit moment betaal je 7 volle dagen. Maar wanneer je van dag 1 van 14:30 tot 16:00 op dag 8 boekt, rekent de verhuurmaatschappij hier een hele dag extra voor. Je betaal je voor 8 dagen terwijl je er maar 7 dagen bent. Hierdoor is het belangrijk om alle verhuurbedrijven qua prijs te vergelijken.

Genoeg ruimte?

Het is belangrijk om te kiezen voor een auto met genoeg ruimte en ga niet uit van een upgrade ter plaatse. Want als je met vier personen 5 grote koffers hebt en dan een formulier voor een kleine auto hebt, dan is het op dit moment cashen voor de verhuurder. Je bent een grote prooi en betaalt waarschijnlijk de hoofdprijs voor de upgrade.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om meer uit je leaseopties te halen. Lees snel verder en doe de nodige informatie op.

Contactgegevens

Via info @ lexpointlease.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden