Lexpoint lease

De 3 voordelen van autowrappen

De 3 voordelen van autowrappen

Geplaatst op

Je auto wordt elke dag blootgesteld aan allerlei externe factoren, welke een negatieve invloed kunnen hebben op de lak. Met autowrappen of carwrappen zorg je ervoor dat je originele lak beschermd wordt en daarnaast je auto voorzien wordt van een unieke look. In dit blog bespreken we alle voordelen van autowrappen.

Autowrappen beschermt de lak

Misschien wel het grootste voordeel van autowrappen is dat het de originele lak beschermt. De wrap biedt bescherming tegen steenslag, openslaande deuren van auto’s in de parkeergarage of andere kleine beschadigingen die je aan je lak kunt krijgen. De wrap kan hierdoor natuurlijk wel beschadigen. Een groot voordeel echter van een carwrap is dat, bijvoorbeeld wanneer de wrap van 1 portier beschadigd is, alleen dit ene portier opnieuw gewrapt hoeft te worden.

Een gewrapte auto behoudt zijn restwaarde

De wrap kan binnen 5 jaar na het aanbrengen van het vinyl eenvoudig verwijderd worden, zonder sporen achter te laten. De lak blijft dus in perfecte staat. Indien je je auto wil verkopen, dan kun je de wrap er dus eenvoudig afhalen, wat een positieve invloed heeft op de verkoopprijs. De 5 jaar is een aanbeveling van de fabrikanten van het vinyl. Echter kan de wrap voor een langere tijd goed blijven, afhankelijk van hoe goed je er voor zorgt.

Autowrappen is ideaal voor advertising en marketing

Gewrapte auto’s vallen direct op. Is het nu een monotone kleur of een combinatie van kleuren en/of afbeeldingen? De talrijke wrap mogelijkheden zorgen ervoor dat je een uniek concept kan uitwerken waardoor je wagen een uniek kunstwerkje op de weg wordt.

Carwrapping is dus ideaal om de huisstijl van jebedrijf in beeld te brengen op al jebedrijfsvoertuigen. Daarnaast blijft zoals eerder gezegd de onderliggende lak in perfecte staat tot het einde van de lease-periode.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om meer uit je leaseopties te halen. Lees snel verder en doe de nodige informatie op.

Contactgegevens

Via info @ lexpointlease.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden