Lexpoint lease

Eenvoudig een flinke opknapbeurt voor je auto!

Eenvoudig een flinke opknapbeurt voor je auto!

Geplaatst op

Voor veel mensen is de auto de mobiliteitsoplossing nummer 1. Ze zijn afhankelijk van hun bolide als het gaat over het woon-werkverkeer waar ze dagelijks mee te maken hebben. Het is fijn om de wagen om de zoveel tijd een opknapbeurt te geven. Wat nou als dit op een eenvoudige manier kan, en wel zodat hij weer als nieuw lijkt! We nemen de mogelijkheden met je door in deze blog. 

Blinderen van de autoruiten

Wilde je altijd al autoruiten die er extra cool uitzien? Dat is mogelijk. Je ramen blinderen op een professionele manier is dan toffe optie. Dit wordt gedaan met krasbestendige raamfolie. Het is wel belangrijk dat dit gebeurt op basis van de wet, want daarin staat het nodige beschreven over hoe een auto eruit mag zien en hoe de ramen vormgegeven mogen zijn. Bij leducdetailstyling.nl weten ze er het fijne van. 

Wat is een auto wrappen?

Het klinkt een beetje vreemd, een auto wrappen? Wordt deze dan in hun enorme burrito gerold? In feite gaat het erom dat je de auto een nieuwe kleur geeft of bijvoorbeeld een andere decoratie erop toepast. Sommige mensen vinden het leuk om een streep op de auto te hebben. Het rappen wordt gedaan met een speciale folie.

Mooi van buiten, lelijk van binnen 

Het kan voorkomen dat je auto mooi van buiten is, maar lelijk van binnen. Dit komt dan omdat het interieur is gaan slijten door gebruik. Gelukkig is het mogelijk om het interieur te laten herstellen. Erg fijn om weer een mooi interieur te hebben waarin je je prettig voelt. 

Mensen laten het interieur van een tweedehands auto die ze gekocht hebben ook wel reviseren. Dat vinden ze dan een frisser gevoel. Wanneer er bijvoorbeeld door een vorige eigenaar in de auto gerookt is, dan is het slim om het interieur te laten reviseren. Dan ziet de auto er weer als nieuw uit en is daarbij weer helemaal fris. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om meer uit je leaseopties te halen. Lees snel verder en doe de nodige informatie op.

Contactgegevens

Via info @ lexpointlease.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden