Lexpoint lease

Schadeauto: een koopje

Schadeauto: een koopje

Geplaatst op

Het klinkt misschien wat raar, maar het is best voordelig om een auto te kopen die schade heeft. Doe je dat dan bij een garage? Of gaat zoiets via Marktplaats? Hoe zit het? We gaan je het in deze blog vertellen. Je zult zien dat het heel voordelig is om zo’n auto aan te schaffen. Kijk snel verder met ons. Wanneer je interesse hebt in schadeauto’s dan raden we je aan om eens te gaan kijken bij: 

https://www.schadeautos.nl/nl/home

Wat zijn schadeauto’s?

Een auto met schade noemen we een schadeauto. Tot zover is het helder. Wat is precies het voordeel van een aankoop van dit product, wat houdt dit product in? Het gaat erbij een schadeauto omdat je voordelig een auto kunt aanschaffen die in het hogere segment zit. Dure merkauto’s. Door de schade zijn deze goedkoper dan normaal. Natuurlijk moet je wel de kosten voor de reparatie er nog bij op tellen. 

Ander voordeel van auto’s met schade

Er zijn ook auto’s met schade die niet meer na een reparatie de weg op kunnen, omdat de schade te groot is. Die hebben nog wel onderdelen die goed zijn voor reparaties. Dus wanneer je een auto leased, maar je andere auto een koopwagen is, dan kun je via een bedrijf als schadeautos.nl aan voordelige onderdelen komen. Dat scheelt je een boel geld, want een garage koopt toch vaak voor een reparatie onderdelen nieuw in bij een leverancier.

Alternatieven voor onderdelen

Het is ook mogelijk om alternatieve routes te bewandelen om aan onderdelen te komen. Zo is Marktplaats of de ouderwetse autosloperij een goed idee om eens rond te gaan kijken. Het verschil met een autosloperij en een schadeautobedrijf zit hem dus in de kwaliteit van de auto’s die er aangeboden worden. Ook de onderdelen van een schadeautobedrijf zijn vaak nieuwer, dat is weer goed nieuws als je nieuwe auto een nieuw onderdeel nodig heeft. 

Blijf onze site volgen, we blijven je informeren met interessante blogs waar je van kunt profiteren. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om meer uit je leaseopties te halen. Lees snel verder en doe de nodige informatie op.

Contactgegevens

Via info @ lexpointlease.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden