Lexpoint lease

Tips voor het huren van een trouwauto

Tips voor het huren van een trouwauto

Geplaatst op

Steeds meer mensen kiezen ervoor om voor hun bruiloft een trouwauto te huren. Op deze manier kom je in stijl aan op de trouwlocatie en zullen veel gasten onder de indruk zijn van jullie vervoersmiddel. Er zijn bij het huren van een trouwauto wel een aantal zaken waar je beter rekening mee kunt houden. In deze blog geven we je een aantal tips voor het huren van een trouwauto op de mooiste dag van je leven.

Kies voor wat anders dan de traditionele witte limo

Veel mensen denken bij het huren van een trouwauto aan de traditionele witte limousine. Wees creatief en ga juist voor een andere trouwauto, zoals een Ferrari, Maserati, McLaren of Audi. Door het grote aanbod is er voor ieder bruidspaar een geschikte auto. Ga je voor een sportieve auto met een zeer strakke uitstraling of juist voor wat meer comfort? Bekijk de mogelijkheden voor het huren van een trouwauto.

Reserveer de trouwauto geruime tijd van tevoren

Je wilt alles op tijd geregeld hebben voor je bruiloft. Er is niets vervelender dan een aantal weken voor de bruiloft te horen dat de door jullie zo geliefde trouwauto niet meer beschikbaar is. We adviseren het daarom om tijdig de trouwauto te reserveren. Zo voorkom je teleurstellingen en stress en weet je zeker dat jullie de trouwauto krijgen die jullie graag willen.

Vraag een fotograaf voor mooie beelden

Waarschijnlijk hebben jullie voor het feest op de bruiloft een kennis of professionele fotograaf die leuke plaatjes schiet. Hoe leuk is het dan om ook van de rit voorafgaand aan de bruiloft leuke foto’s te schieten? Laat je naar een mooie plek in de natuur rijden en schiet op deze locatie mooie foto’s van jullie en de trouwauto.

Zorg voor een hapje, drankje en muziek

Is het een lange rit naar de trouwlocatie? Regel dan voor jullie zelf en het eventuele gezelschap wat lekkers te eten en te drinken. Voor de optimale ontspanning en sfeer is het ook leuk om wat muziek te regelen, zodat jullie nog even heerlijk kunnen genieten in de trouwauto.

Vertrek op tijd richting de trouwlocatie

Reken gerust wat extra tijd om op de locatie aan te komen. Je wilt je niet hoeven haasten en te stressen of je wel op tijd aankomt op de bruiloft. Het kan maar zo dat het verkeer tegenzit en de rit namelijk wat langer duurt dan verwacht. Duurt de rit bijvoorbeeld 30 minuten, reken dan gerust 45 minuten zodat je in alle rust in de trouwauto zit.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om meer uit je leaseopties te halen. Lees snel verder en doe de nodige informatie op.

Contactgegevens

Via info @ lexpointlease.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden