Lexpoint lease

Verhuisvervoer, wat is handig

Verhuisvervoer, wat is handig

Geplaatst op

Zodra je gaat verhuizen moet je natuurlijk je spullen vervoeren naar je nieuwe huis. Het vervoermiddel wat je hiervoor nodig hebt, verschilt natuurlijk per afstand en de hoeveelheid spullen die je mee moet verhuizen naar je nieuwe huis. Het kan zijn dat je geen meubels mee hoeft te nemen naar je nieuwe huis omdat je een gestoffeerd huis hebt gekocht. Dan heb je waarschijnlijk minder ruimte nodig als wanneer je dat niet hebt.

Verhuiswagen

Veel mensen die huren een verhuiswagen bij een verhuisbedrijf. Het verhuisbedrijf zorgt er dan voor dat de spullen netjes in de wagen worden geplaatst, wellicht met wat hulp van jou. Het verhuisbedrijf rijdt dan de spullen voorzichtig naar de nieuwe bestemming waardoor jij daar weinig lasten van hebt en jij je daar dus niet druk om hoeft te maken.

Het verhuisbedrijf kan dit doen door middel van een grote verhuiswagen die het verhuisbedrijf zelf dan in zet, je kunt ze dus ook huren met een chauffeur en verhuizers.

Verhuisbusje

Wanneer je niet al te veel spullen hebt die vervoerd moeten worden, kun je wellicht ook gebruik maken van een verhuisbusje ter grote van een bestelbus. Het huren van een bestelbusje is goedkoper dan het huren van een verhuiswagen met een chauffeur en eventuele verhuizers. En aangezien het een bestelbusje is hoef je hier geen ander rijbewijs voor te hebben. Zoals eerder vermeld passen er minder spullen in het verhuisbusje en is dit vaak voor mensen die voor het eerst gaan verhuizen of gewoon niet veel spullen hebben. Ook kun je natuurlijk vaker heen en weer rijden als dit nodig is.

Auto

Mocht het zo uitkomen dat je dit de beste oplossing vindt omdat je niet te veel geld uit wil geven aan het huren van auto’s en verhuizers bij een verhuisbedrijf, dan is dat volkomen begrijpelijk. Het is een simpele oplossing om je eigen auto te gebruiken als je er eentje in je beschikking hebt. Dit is natuurlijk de fijnste uitkomst als je niet heel ver weg gaat wonen en de afstand prima te rijden is. Ook als je niet te veel spullen mee hoeft te nemen. Anders moet je nog wat vaker heen en weer rijden.

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om meer uit je leaseopties te halen. Lees snel verder en doe de nodige informatie op.

Contactgegevens

Via info @ lexpointlease.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden