Lexpoint lease

Waarom een gietvloer geschikt is voor je garage

Waarom een gietvloer geschikt is voor je garage

Geplaatst op

Het maakt niet uit of je een ondernemer bent of een particulier, het is in beide gevallen erg belangrijk dat de garage een goede basis heeft om daarop verder door te kunnen bouwen. De laatste jaren wordt het steeds populairder om een gietvloer in de woning te laten leggen. Ook is het mogelijk om in een garage een gietvloer te laten maken waardoor je kunt profiteren van de verschillende gunstige voordelen die er met zo’n vloer komen. Lees snel verder en doe er je voordeel mee. 

De voordelen van een gietvloer

In een garage kan er best wel vaak iets vallen. We denken aan heftige zaken als schoonmaakmiddelen met een chemische karakter of motorolie die je maar moeilijk kunt opruimen op de meeste vloeren. Met een gietvloer is het anders, dan is het mogelijk om heel gemakkelijk met schoonmaakmiddelen je vloer weer helemaal netjes te maken. Motorolie trekt zeker niet in deze vloer. 

Wat ook erg mooi is aan de gietvloer, is zijn bijzondere slijtvastheid. Wanneer je een sleutel laat vallen tijdens het sleutelen aan de auto of motor, dan is het niet direct zo dat er een buts in de vloer zit. Daarbij kan de vloer een behoorlijk gewicht aan. 

Waar is de gietvloer ontstaan? 

Het is niet verwonderlijk dat de gietvloer zo handig is voor in de garage, dat komt omdat de vloer van origine in de industriële sector gebruikt werd. Juist in de fabriek is er sprake van een enorme belasting door zware machines en dergelijke. Ook in ziekenhuizen is de gietvloer veel toegepast, dit omdat de vloer zo gemakkelijk hygienisch schoon te maken is. 

Design en de gietvloer

Een ander voordeel van de gietvloer vinden we in het esthetisch gebied; door de basale vorm past hij bij elke design. Dit type vloer is in verschillende kleuren te krijgen. Kunststof is namelijk in alle kleuren te maken. Dus je zult zeker een vloer vinden die past bij jouw ideale plaatje, als het gaat over de inrichting van je garage. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden