Lexpoint lease

De voordelen van een privé chauffeur op een rijtje

De voordelen van een privé chauffeur op een rijtje

Geplaatst op

In de media zien we vaak de jetset en CEO’s van de wereld aankomen in een grote bolide compleet met prive chauffeur. Je zou dan bijna denken dat dit alleen voor de allergrootsten der aarde is weggelegd. Natuurlijk zit dat heel anders in elkaar, want steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een privé chauffeur. In deze blog nemen we de voordelen van het inhuren van deze professional met je door.

Werken onderweg

Hoe vaak sta je niet in de file terwijl je onderweg naar je werk bent? Deze tijd is toch veel beter te gebruiken dan hem te verspillen aan ergernis. Een privé chauffeur zorgt voor een nieuwe manier van naar kantoor reizen. Je kunt met deze professional aan het roer met een gerust hart met je laptop achter in de auto gaan zitten om de eerste werkzaamheden van de dag uit te voeren: zoals het beantwoorden van mails en het plegen van telefoontjes.

Professionele look

Je kunt het wenden of keren, maar een prive chauffeur zorgt voor een professionele look. Je klanten collega’s zullen opkijken wanneer je aankomt rijden met een chauffeur. Zo’n professional achter het stuur zendt een sterke boodschap uit: ‘deze man (of vrouw) pakt de zaken goed aan’. Weet je dat de top van het bedrijfsleven echt een goede band met hun chauffeur opbouwt? Soms wordt deze chauffeur zelfs een vertrouweling en raadsman.

Relaxt op je werk aan komen

Door te werken met een chauffeur kom je een stuk relaxter op je werk of afspraak aan. Je hoeft je niet druk te maken over het verkeer, over de route die je moet rijden. De privé chauffeur neemt je alle moeite uit handen. En je collega’s en klanten maar denken: ‘Waarom is hij altijd zo relaxt en goed ingelezen?’ Tijd dat ook zij bekend raken met de privé chauffeur.

Veilig van A naar B

Wanneer je uit bent geweest met een klant om een deal te vieren, bijvoorbeeld na een diner, dan is het belangrijk dat je ook veilig thuiskomt. Het kan namelijk zo zijn dat jullie besluiten om wijn te drinken bij het eten, er valt tenslotte wat te vieren. Hoe fijn is het dan dat de privé chauffeur klaar staat om jullie thuis te brengen.

Service aan je klanten

Voor jezelf heeft het inhuren van een chauffeur veel voordelen, maar laten we ook de voordelen voor je klanten niet vergeten. Een chauffeur haalt ze eenvoudig op van de luchthaven en brengt zo naar hun hotel. Daarbij kan deze professional handige informatie aan hen verschaffen over de omgeving waar ze overnachten. Op deze manier voelen je klanten of collega’s zich direct thuis.

Gerelateerde berichten

Wat is een privé chauffeur?

De primaire functie van een prive chauffeur is het vervoer van passagiers van de ene locatie naar de andere te verzorgen. Het is essentieel dat zij...

Lees meer

5 tips om geld te verdienen met je auto

Heb je een eigen auto, vind je autorijden leuk en zou je er graag geld mee willen verdienen? In dit artikel geven we 5 tips hoe je van autorijden je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden