Lexpoint lease

Toyota private lease: wat zijn de voordelen?

Toyota private lease: wat zijn de voordelen?

Geplaatst op

Er zijn meer manieren dan kopen alleen om een nieuwe auto te kunnen rijden. Dat scheelt vaak flink wat geld. Steeds meer mensen nemen de stap en gaan private leasen. Eerder waren het doorgaans bedrijven die auto’s voor hun medewerkers leaseten, bijvoorbeeld voor de vertegenwoordigers van het bedrijf. In deze blog leggen we je de voordelen van private lease uit. Toyota aanbiedingen zijn interessant wanneer je Toyota private lease overweegt.

Waarom kiezen mensen voor private lease?

De meeste mensen hebben geen grote spaarpot of willen hun spaargeld liever niet uitgeven aan een product dat na een jaar al de helft van zijn waarde verloren heeft. Zij zien het kopen van een auto niet als een investering, want het ook overduidelijk niet is. Op dat moment zoekt men naar alternatieven. Deze vinden zij in de private leaseconstructie, die de laatste jaren steeds populairder wordt onder automobilisten.

Wat zijn de voordelen van Toyota private lease?

Wanneer je een private leasecontract aangaat heb je daar veel voordeel bij:

  • Er is een maandbedrag waar alles in zit. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor onverwachte dure reparaties of andere werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden aan je auto. Wat je wel moet betalen is de brandstof.
  • Het voordelen van een leaseauto is dat je je bankrekening niet hoeft te plunderen. Natuurlijk moet je wel een vast inkomen hebben.
  • De meeste leasemaatschappijen vragen geen aanbetaling
  • Bij verkoop heb je te maken met inruilwaarde, maar bij lease niet. Lever de auto in en zoek een nieuwe uit voor de komende jaren.

Punten om je bewust van te zijn:

  • Het is een kostenpost waar je vaak meerdere jaren aan vast zit. Hoe je onder het contract uit kan, hangt helemaal af van wat er in het contract over geregeld is.
  • In je contract staat hoeveel kilometers je mag rijden. Kom je erboven, dan betaal je extra. Hoewel je bij diverse leasemaatschappijen het aantal kilometers dat je mag rijden per kwartaal kunt verhogen of verlagen
  • Je betaalt voor het gebruik van de auto, je wordt er nooit eigenaar van
  • Schadevrije jaren bouw je niet op met een leasecontract
  • Laat je contract eventueel goed door een expert checken, zodat je zeker weet dat alles klopt

Conclusie

Mensen met een vast inkomen zijn gebaad bij het leasen van een auto. Op deze manier heb je altijd een goed overzicht van de kosten, want deze zijn elke maand hetzelfde. Nooit meer zorgen als de wagen naar de garage moet. Je betaalt alleen brandstof en eventueel verkeersboetes.

Meer weten?

Hoe krijg ik korting op de premie van mijn autoverzekering? En wat zijn de voordelen van een privéchauffeur? Op onze site vind je de antwoorden op je vragen.

Gerelateerde berichten

Tijd en geld besparen met een huurauto

Als je een auto gaat huren, is het verstandig om jezelf goed voor te bereiden. Gebruik onze tips voordat je naar de verhuurder gaat en bespaar tijd...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om meer uit je leaseopties te halen. Lees snel verder en doe de nodige informatie op.

Contactgegevens

Via info @ lexpointlease.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden